Ik leer je hoe jij voluit kunt leven en balans vindt en houdt in voelen, denken en doen.

Je bent die drukke ondernemende vrouw die van het leven houdt en graag alles uit het leven wil halen.
Je eigen onderneming draait en je wil heel graag verder groeien. Je werk en je privéleven wil je zo goed mogelijk invullen.
Je zoekt naar een manier waardoor je focus, energie en aandacht kunt blijven houden voor datgene wat je elke dag met zoveel plezier doet. 

We gaan samen op deze VIP- dag op pad. We werken zowel offline als online. We werken actief en vanuit verbinding. Zo maak je goed contact met jezelf en begeleid ik  je liefdevol naar helderheid in jouw zijn. Zodat je stappen gaat zetten naar voluit leven.

Voluit leven betekent voor mij balans in voelen, denken en doen. Zodat je energiek en met focus leven en werken kan. Wanneer je dit kunt gaan leven zal er geluk en vrijheid ontstaan.
Ik begeleid je persoonlijk en intensief. Zodat je daadwerkelijk de stappen ook gaat zetten voor een leven in vrijheid.

Alles wat jij meegemaakt hebt in dit leven maakt jou tot wie je bent. Jij bent jij en uniek zoals je bent. Vaak ervaren we onze ervaringen en obstakels die we in het leven zijn tegengekomen als ballast. Maar laat de ballast  voor je gaan werken in plaats van tegen je. En ga je vrij, licht, energiek en liefdevol voelen. Zijn wie je werkelijk bent! Dan kun je pas echt voluit leven en werken en gaat alles stromen.

Als register therapeut heb ik enorme ervaring in hoe mensen in patronen blijven hangen waardoor ze niet in die balans van voelen, denken en doen kunnen komen. Deze kennis, samen met mijn kennis als mindfulness therapeut en Yin docente zet ik in, om jou op de 7 dimensies van groei en balans te coachen gedurende deze dag. Waardoor er helderheid in bewustzijn, lichaam en mind ontstaat.
Deze dimensies zijn: Intellect, intuiitie, fysieke lichaam, verbeelding, emotie, aandacht en jouw keuze.
En deze 7 dimensies worden altijd gepakt vanuit: Aandacht, Bewustzijn, acceptatie en loslaten. Een continue proces om in balans van voelen, denken en doen te komen en te blijven.

Wat brengt deze dag mij?

 • We werken deze dag vanuit mijn methode 7 dimensies van groei en balans.
 • Je wordt je bewust van waar je spanning opslaat en hoe dat effect heeft op jouw manier van werken en leven.
 • Je krijgt inzicht in jouw belemmeringen, overtuigingen en aannames en hoe deze jouw groei continue onbewust tegenhouden.
 • Je gaat werken met je innerlijke criticus zodat je deze kunt gaan herkennen in de verschillende levensgebieden. Hierdoor zul je makkelijker deze criticus kunnen tackelen.
 • De ballast die je voelt gaan we omzetten in kracht en energie.
 • We gaan de verbinding maken met je essentie zodat je verborgen kanten naar de oppervlakte mogen komen.
 • Je krijgt een hele persoonlijke sessie van de PEM doorvraag techniek. Hierdoor kun je blokkades loslaten en transformeren naar kracht. (deze techniek werkt door op het fysieke, mentale en emotionele stuk vanuit compassie)
 • Je krijgt volledig helder hoe jij wilt werken en leven. Zodat je vanuit jouw essentie de keuzes kunt gaan maken die bij jou passen.
 • Maar het allerbelangrijkste is dat jij helder krijgt waar jij je selfcare laat liggen, zodat je nu wel met liefde grenzen kunt gaan stellen, zodat je naast je drukke leven en je volle agenda veel meer ruimte en vrijheid gaat ervaren.

                        Hoe ziet de dag eruit?

Voordat je aan deze dag begint krijg je een live of skype sessie van 1,5 uur.
In deze sessie kan ik dan helder krijgen waar je aandachtspunten en jouw verlangens liggen.
Op deze manier kan ik de VIP dag volledig afstemmen op wat jij nodig hebt.
We werken vanuit mijn methode afgestemd op wat jij nodig hebt.

De dag bestaat uit coaching, counselling en ontspanning/verbinding.


Een eerlijke, zachte en doeltreffende manier om te gaan werken aan helderheid en om te weten hoe jij de regie kunt houden in jouw drukke ondernemende leven.

Na afloop heb jij inzichten die je gelijk in je werk en privé kunt inzetten en ben je in staat je privé en ondernemende leven vanuit regie, liefdevolle aandacht en daadkracht te leiden.

 • Mindful op hakken VIP

 • Vooraf  een skype of live gesprek van 75 minuten.

 • Koffie/thee voor de hele dag

 • Lunch

 • Werkboek en USB met persoonlijke meditaties

 • (geheel volgens de Mindful op Hakken methode)
 • 1x skype of live gesprek na 1 week

 • Een toolbox waarin jij alle tools hebt om met meer aandacht in jouw leven te staan.

 • In de toolbox, mindful en werk, mindful op moeilijke momenten, mindful in het drukke huishouden, mindful als ouder, mindful in ontspanning.
 • Zo kun je voluit gaat leven en werken met balans in voelen, denken en doen.
 • € 647,- excl BTW

Ja, ik wil een VIP dag

Hier wil ik graag met jou contact over.

6 + 10 =

Deze dag was echt een cadeautje aan mezelf. Ik wilde op een positieve manier onderzoeken waar ik telkens blokkeer en welke innerlijke blokkades er nog leven, en hoe hiermee om te gaan. Deze VIP greep ik met beide handen aan, zelfs al dat betekende dat ik van Antwerpen naar Sneek moest, omdat ik al eerder een paar sessies bij Raffie had gevolgd en wist hoe goed ze is en welke ongelofelijke resultaten ik al na 1 sessie haalde. Deze dag leek me pure verwennerij. En dat was het ook. Raffie is een oprecht, warm mens die je een heerlijk veilig gevoel geeft en met veel integriteit en soms humor diepe thema’s weet aan te raken en samen op te lossen. Mindfulness was voor mij altijd abstract en als nuchter type stond het me niet meteen aan. Maar de manier waarop Raffie het aanpakt, met veel aandacht voor werkelijke oorzaken zonder over je grenzen heen te gaan, geeft een veilig en zelfs exclusief gevoel.
Ik ben na deze dag dan ook opnieuw volledig in de actiestand gekomen omdat ik nu voluit kan leven. En de balans ervaar in voelen, denken en doen.
Dat was precies wat ik nodig had om weer verder te kunnen in mijn bedrijf.

Latifa El-Guada

Image Stylist

Latifa El-Guada

Imago styliste, Introcuctions by Latifa